Vakantie in het Reestdal Reestdal culinair

Na de wandeling even met de voetjes omhoog in het hotel. De spannende verhalen, het mysterie laten bezinken onder het genot van een glaasje wijn op het terras. Of tot in de late uurtjes meegaan in het feestgedruis.
Kom de grote verscheidenheid in Het Reestdal ontdekken...

Op deze site staat alle actuele informatie over de karakteristieke overnachtingsmogelijkheden, bijzondere evenementen en horeca in en rondom het Reestdal. In het Reestdal zelf ligt geen grote stad, maar is alles lekker intiem met een geheel eigen karakter waar u zich gelijk thuis voelt. Wees welkom!

Vertier in de stad is op tientallen kilometers afstand te vinden in Meppel, Hoogeveen, Zwolle, Hardenberg, wat dichterbij in het veendorp Dedemsvaart en het beschermde dorpsgezicht Balkbrug. Stad Hardenberg vierde in het jaar 2012 het 650 jarig bestaan en gaf dit op grootse wijze vorm, waarin talrijke organisaties hun aandeel hebben gehad.

De Historie van Hardenberg gaat terug naar zondag 18 september 1362, waar bisschop Jan van Arkel de aan Nijenstede geschonken rechten en vrijheden verlegde naar Hardenberg.


1